Βοηθήστε μας με ένα Like

Έχετε κατάστημα;

Να η ευκαιρία σας να έρθετε πιο κοντά με τους μελλοντικούς πελάτες σας !!!

Στόχος του Grecodeals.gr είναι να παρέχει στους επισκέπτες του μια μεγάλη γκάμα αγαθών (Διασκέδαση – ταξίδια προσωπική φροντίδα – προϊόντα ), στις καλύτερες τιμές που υπάρχουν στο ελληνικό διαδίκτυο.Για την επίτευξη αυτού του στόχου συλλέγει τις καλύτερες προσφορές από μεγάλες επιχειρήσεις και σας τις παρουσιάζει συγκεντρωμένες, παρέχοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει γρήγορα και έγκυρα αλλά και να συγκρίνετε.

Η πολιτική του Grecodeals.gr είναι να δείχνει στους επισκέπτες του πρώτα την καλύτερη και πιο οικονομική προσφορά. Πλέον το internet έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της χρήσης του και ο καταναλωτής έχει γνώση, που σημαίνει πως ξέρει να αγοράζει.

 

Πως μπορώ να συνεργαστώ με την Grecodeals.gr!!!!!

Παράλληλα, μπορούμε να προβάλουμε τα προϊόντα της δική σας επιχείρησης ή του δικού σας εκπτωτικού δικτύου.

Η Grecodeals.gr δέχετε τις προσφορές σας, από όποια πόλη της Ελλάδας και αν είστε, ότι και να παρέχετε και το σημαντικότερο είναι ΔΩΡΕΑΝ!!

Η δυνατότητα που σας παρέχει η Crecodeals.gr , να προβάλλετε τα προϊόντα και τις προσφορές της δικής σας επιχείρησης μπορεί να είναι μόνο επικερδής για την επιχείρησή σας, χωρίς , από την άλλη να έχετε κάποιο κόστος. Η εμπιστοσύνη σας μας τιμά και βοηθά την ομάδα του Creodeals.gr  να εργάζεται για την καλύτερη δυνατή προβολή της δικής σας επιχείρισης.

Δεν έχουμε περιορισμό στο χρόνο προβολής που σημαίνει ότι μπορεί η αγγελίας σας  να λήγει 1 μήνα μετά την καταχώρησή της.

Η Grecodeals.gr θα αναλάβει την διαφήμιση της αγγελίας σας σε κοινωνικά δίκτυα (Facebook,  Twitter ) καθώς και την προώθηση της με ενημερωτικά email.

Βρισκόμαστε ήδη στην ανάπτυξη μίας εύχρηστης εφαρμογής για να μπορείτε να καταχωρήσετε τις προσφορές σας και τα κουπόνια σας μέχρι τότε μπορείτε να μας ρωτήσετε τον τρόπο στο info@grecodeals.gr και στην φόρμα επικοινωνίας.

 

 

 

Ψάχνουμε για εσάς τις καλύτερες προσφορές
Login/Register access is temporary disabled